Deel via

We zijn druk bezig vorm te geven aan een nieuw forum specifiek voor leden en donateurs van de Belangengroep M.E.N. Hierin kunt u dag en nacht terecht met vragen over M.E.N. of adviezen aan lotgenoten, maar uiteraard ook over alledaagse zaken van gedachten wisselen. Tot die tijd kunt u altijd een kijkje nemen op onderstaande fora voor kankerpatiënten en naasten.

Discussiegroepen op Kanker.nl
Op Kanker.nl is een discussiegroep om met patiënten en naasten over kanker en erfelijke aanleg te spreken. Deze groep is ook bedoeld om over M.E.N te spreken. Een van de moderatoren van die groep is ook bij Belangengroep M.E.N. actief als vrijwilliger.:

Daarnaast is nog een aantal andere groepen te vinden op Kanker.nl, die niet specifiek gericht zijn op een kankersoort of erfelijke aanleg. Dit zijn:

Andere fora en mailgroepen
Behalve de kankerpatiëntenorganisaties, biedt ook de Stichting Diagnose Kanker lotgenotencontact via internet voor mensen die met kanker worden geconfronteerd en hun naasten. Kijk op www.diagnose-kanker.nl voor mailgroepen en fora over diverse onderwerpen en voor verschillende doelgroepen.